1. Ispržiti kockice slanine na kašiki ulja. Iseći praziluk na kolutove, crveni luk na kockice i propržiti zajedno sa slaninom par minuta. Posoliti, pobiberiti, posuti kimom i izvaditi iz tiganja.
2. Meso istanjiti tučkom, posoliti i pobiberiti. Namazati jednu stranu mesa renom, pa odozgo staviti mešavinu slanine, luka i praziluka. Uviti u rolnice, pričvrstiti čačkalicama i ispržiti na preostalom ulju. Izvaditi šnicle, u moču od prženja dodati pivo i ukuvati. Onda dodati pavlaku i pustiti da proključa. Vratiti rolnice u sos i krčkati ih u njemu oko 45 minuta.
3. Iseći pažljivo na kriške i servirati na rukoli ili zelenoj salati.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus