1.Umočite bakalar dva dana ranije u 1/2 litra mleka, poklopite i ostavite u frižideru 24 sata.
2. Sledećeg dana izlijte mleko, a ribu dobro isperite hladnom vodom. Umočite je u sveže mleko i ostavite u frižideru još 24 sata.
3. Izlijte mleko, pa opet isperite vodom. Obrišite pa razlomite na manje komadiće. Ostavite po strani.
4. U velikom tiganju lagano ugrejte maslinovo ulje.
5. Dodajte luk, posolite i pobiberite. Dinstajte 4 do 6 minuta.
6. Dodajte kuvani krompir i bakalar. Nastavite dinstanje još 4 minuta.
7. Dodajte začinjena jaja, neprestano mešajte, pa pecite još 4 minuta.
8. Servirajte i ukrasite naseckanim maslinama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: kuvajsam.com