1. Meso iseći na tanje filete pa ih lagano malo izlupati tučkom. Zatim posoliti, namazati senfom, poređati tanje parčiće suhomesnatog. Odozgo staviti malo kečapa, pa listove kačkavalja (dva tanja listića su dovoljna) i preklopiti filovano meso.


Sastojci:

par pilećeg belog mesa

100 g kečapa

100 g senfa

200 g kačkavalja

200 g šunkarice (može i suvi vrat)

3 jajeta

malo brašna

prezle

so

2. Ukoliko niste sigurni da fil neće ispasti, spojite čačkalicama koje ćete izvaditi kad se meso isprži.

3. Izlupajte u tanjiru jaja pa ih malo posolite. U drugi tanjir sipajte malo brašna, a u treći prezle. Meso uvaljajte u brašno, pa u jaja i na kraju u prezle. Pržite u dubokom ulju da porumeni sa obe strane. Gotovo meso vadite rešetkastom kašikom na  tanjir na koji ste prethodno stavili salvete da upije višak masnoće.

Izvor: Kod bake u gostima