1. Meso iseći na tanje filete pa ih lagano malo izlupati tučkom. Zatim posoliti, namazati senfom, poređati tanje parčiće suhomesnatog. Odozgo staviti malo kečapa, pa listove kačkavalja (dva tanja listića su dovoljna) i preklopiti filovano meso.
2. Ukoliko niste sigurni da fil neće ispasti, spojite čačkalicama koje ćete izvaditi kad se meso isprži.
3. Izlupajte u tanjiru jaja pa ih malo posolite. U drugi tanjir sipajte malo brašna, a u treći prezle. Meso uvaljajte u brašno, pa u jaja i na kraju u prezle. Pržite u dubokom ulju da porumeni sa obe strane. Gotovo meso vadite rešetkastom kašikom na tanjir na koji ste prethodno stavili salvete da upije višak masnoće.
Izvor: Kod bake u gostima
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus