Predstavljamo recept za nedoljiv kremasto-čokoladni napitak upotpunjen aromom bundeve.
Sastojci za 2 šolje:
200g tamne čokolade
1 šoljica krema od bundeve
1 kašika kokosovog mleka
¼ čajne kašičice cimeta
2 čajne kašičice sirupa od agave
Pogledajte i 5 dobrih razloga da češće pijete toplu čokoladu
Priprema:
Zagrejte vodu u šerpi u koju ćete staviti manju šerpicu sa izlomljenim kockicama čokolade. Na ovaj način čokolada će se otopiti, a neće pri tome zagoreti.
Za krem od bundeve prvo naseckajte bundevu na sitne komadiće i kuvajte je na pari 15 minuta. Nakon toga je usitnite mikserom dok ne postignete kremastu teksturu i dodajte cimeta. U smesu dodajte čokoladu, sirup od agave i kašiku kokosovog mleka i sve zajedno zagrejte.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus