Izaberite testeninu koju najviše volite, dodajte ove četiri vrste sira, malo peršuna i uživajte u obroku. 

Pogledajte i Ne bacajte vodu od paste

Potrebni sastojci: 

- Testenina po izboru

- 100 g sira gaude

- 50 g livanjskog sira

- 50 g gorgonzola sira

- 50 g parmezana

- 2,5 dcl pavlake za kuvanje

- kašika maslaca

- kašika sitno naseckanog peršuna

- so

Pogledajte i Tajna savršeno kuvane testenine

Postupak pripreme:

Testeninu skuvajte u slanoj vodi, ocedite i umešajte kašiku maslaca. Sireve izrendajte ili sitno isecite. Stavite u činiju zajedno s pavlakom i na niskoj temperaturi mešajte dok se sav sir ne rastopi. Otopljeni sir prelijte preko testenine, pospite peršunom i poslužite.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa.

Izvor: Haber.ba