1. Ako želite da kupite odrezak sa savršenim odnosom masti i krtog mesa, odaberite antrikot (goveđi) odrezak.
2. Odrezak nikada nemojte soliti unapred.
3. Odrezak kuvajte na slaboj, kontrolisanoj vatri.
4. Ostavite odrezak da odmori pet do sedam minuta pre posluživanja.
Pogledajte i Entoni Burden otkriva: Ovo je tajna savršeno pripremljene kajgane
5. Meso pržite u manjim turama umesto da prenatrpavate tiganj.
6. Rešite se nepotrebnog velikog seta noževa i nabavite jedan kvalitetan nož.
7. Jaja uvek razbijajte na ravnoj površini umesto na rubu činije.
8. Kad sečete luk, ruku kojom ne sečete skupite u oblik ''kandže'' kako se ne biste posekli.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Jutarnji.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus