1. Ako želite da kupite odrezak sa savršenim odnosom masti i krtog mesa, odaberite antrikot (goveđi) odrezak.

2. Odrezak nikada nemojte soliti unapred.

3. Odrezak kuvajte na slaboj, kontrolisanoj vatri.

4. Ostavite odrezak da odmori pet do sedam minuta pre posluživanja.

Pogledajte i Entoni Burden otkriva: Ovo je tajna savršeno pripremljene kajgane

5. Meso pržite u manjim turama umesto da prenatrpavate tiganj.

6. Rešite se nepotrebnog velikog seta noževa i nabavite jedan kvalitetan nož.

7. Jaja uvek razbijajte na ravnoj površini umesto na rubu činije.

8. Kad sečete luk, ruku kojom ne sečete skupite u oblik ''kandže'' kako se ne biste posekli.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/  

Izvor: Jutarnji.hr