Miris domaćeg hleba uvek budi lepe uspomene. Zbog toga smo za vas pripremili ovaj brz i jednostavn recept za domaći hleb.
Sastojci:
300gr brašna
2 kašike psilium praha (potražite ga u zdravoj hrani)
1/2 kašičice soli
1/4 kašičice praška za pecivo
2 kašike ulja
300ml vode
Prirema:
Zagrejte rernu na 250 stepeni. Tepsiju obložite papirom za pečenje. Pomešajte sve suve sastojke, dodajte 300ml vode i mešajte dok ne dobijete čvršću masu od koje možete da formirate veknu.
Veknu prebacite u tepsiju i pecite 15 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Arabellamagazin
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom