Postoji više načina pripreme ovih korisnih kockica hleba koji će vašoj supi ili čorbi dati poseban ukus i pretvoriti je u kompletan obrok. Takođe, ako volite Cezar salatu, domaće krutone ne smete izostaviti.
Jedan od načina pripreme krutona je da sredinu kore hleba isečete na kockice, ispržite na maslinovom ulju, dodate začine po želji, a zatim ostavite kockice da se iscede.
Krutone možete napraviti i u rerni, tako što ćete kockice hleba poprskati maslinovim uljem i posuti parmezanom i peći na 180 stepeni 15 do 20 minuta. Ukoliko ste ljubitelj pikantnijeg ukusa, pre nego što ih stavite u rernu prelijte ih proprženim belim lukom i začinima.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus