Ako želite da pripremite grickalice koje su veoma ukusne, ne goje i brzo se spremaju, evo jednog odličnog recepta.
Potrebno vam je:
2 šolje sirovih semenki bundeve
1,5 kašiku ulja
pola kašičice soli
1/4 kašičice belog luka u prahu
2 kašičice vorčester sosa
Pogledajte i 5 dobrih razloga da jedete semenke bundeve
Rernu zagrejte na 135 stepeni. Pomešajte ulje, so, vorčester sos i beli luk u prahu i sve dobro promešajte. Dodajte začinima semenke i dobro izmešajte, a zatim ostavite da odstoje 10 minuta.
Začinjene semenke stavite u pleh za pečenje i rasporedite taklo da budu samo u jednom sloju.
Pecite semenke u zagrejanoj rerni oko sat vremena, povremeno mešajući.
Pogledajte i Seme bundeve za bolju koncentraciju
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: allrecipes.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus