Potrebno je:
- 1 kg graška šećerca
- 1-2 šargarepe
- 1 glavica luka
- ulje
- 1 zelena paprija
- 1 svež paradajz
- 2 sitno sckana krompira
- začin peršunov i celerov list
Pogledajte i Evo zbog čega bi trebalo češće da jedete grašak
Priprema:
Luk sitno iseći sitno i propržiti na ulju pa dodati šargarepu na kolutove, dodati grašak i dinstati na tihoj vatri dodajući polako pola šoljice vode. Kasnije dodati i seckan mlad krompir i zelenu papriku. Tako polako dinstati oko 40 min pa dodati sečen paradajz, malo začina, soli i na kraju seckan celerov list i peršun.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Kod bake u gostima
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus