1. Umutiti jaja pa dodati u brašno.
2. Sve nabrojane sastojke izmešati da bude smesa ređa, ako treba dodati još kisele vode, pa sipati u podmazan pleh.
3. Peći na 200 stepeni 30 min da porumeni...
Izvor: kodbakeugostima.blogspot.rs
Mekana proja koja se brzo i jednostavno priprema.
02.07.2016.
1. Umutiti jaja pa dodati u brašno.
2. Sve nabrojane sastojke izmešati da bude smesa ređa, ako treba dodati još kisele vode, pa sipati u podmazan pleh.
3. Peći na 200 stepeni 30 min da porumeni...
Izvor: kodbakeugostima.blogspot.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus