Priprema tamne korice:
Belance umutiti u čvrst sneg, dodati šećer, mlevene orahe, otopljenu čokoladu i brašzno pomešano sa praškom za pecivo. Ispeći biskvit.
Priprema svetle korice:
Belance umutiti u čvrst sneg, dodati šećer, kokos, brašno pomešano s praškom za pecivo. Ispeći biskvit u istoj veličini pleha kao i prethodni na 180 stepeni C 20 minuta.
Priprema krema:
Puding skuvati u mleku sa šećerom (150 g) pa kad se prohladi izmešati sa prohlađenim margarinom. Žumanca umutiti na pari pa kad se prohlade i njih umešati u krem.
Tamnu koricu premazati kremom staviti svetlu pa i nju premazati kremom. Odozgo posuti kokosom ili umućenim šlagom.
Izvor: Kod bake u gostima
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Recept za brzu pitu bez kora sa tikvicama
Čokoladni brauni bez šećera sa malinama
Krompir zapečen sa kobasicama i sirom
Zapečeni makaroni sa sirom i slaninom