Priprema tamne korice:
Belance umutiti u čvrst sneg, dodati šećer, mlevene orahe, otopljenu čokoladu i brašzno pomešano sa praškom za pecivo. Ispeći biskvit.
Priprema svetle korice:
Belance umutiti u čvrst sneg, dodati šećer, kokos, brašno pomešano s praškom za pecivo. Ispeći biskvit u istoj veličini pleha kao i prethodni na 180 stepeni C 20 minuta.
Priprema krema:
Puding skuvati u mleku sa šećerom (150 g) pa kad se prohladi izmešati sa prohlađenim margarinom. Žumanca umutiti na pari pa kad se prohlade i njih umešati u krem.
Tamnu koricu premazati kremom staviti svetlu pa i nju premazati kremom. Odozgo posuti kokosom ili umućenim šlagom.
Izvor: Kod bake u gostima
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus