1. Izrendajte čokoladu za kuvanje. Belance ulupajte veoma čvrsto i postepeno dodajte šećer u prahu.
2. Badem, gustin, 2 kašike kafe i 75 g izrendane čokolade dodajte u masu od belanaca i šećera.
3. Rernu zagrejte na 150 stepeni. Obložite 2 pleha papirom za pečenje.
4. Masu od badema sipajte u špric s većim otvorom. Istisnite oko 60 tufnica na plehove.
5. Pecite 25 minuta. Izvadite i ohladite.
6. Preostalu čokoladu otopite na pari i prohladite. Puter penasto umutite i dodajte 80 g šećera u prahu i 2 kašike kafe. Sipajte u otopljenu čokoladu.
7. Po dva kolačića namažite kremom od kafe i sastavite ih. Preostali krem sipajte u kesu za zamrzivac i isecite mali vrh. Iz kese sipajte fil po kolačima. Gotove kolače čuvajte u frižideru.
Jednostavan čizkejk sa bundevom
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu
Šnicle od svinjskog vrata marinirane u pivu