1. Izrendajte čokoladu za kuvanje. Belance ulupajte veoma čvrsto i postepeno dodajte šećer u prahu.


Sastojci:

135 g čokolade za kuvanje
4 belanca
280 g šećera u prahu
250 g mlevenog badema
20 g gustina
4 kašike jake kafe
60 g mekog putera

2. Badem, gustin, 2 kašike kafe i 75 g izrendane čokolade dodajte u masu od belanaca i šećera.

3. Rernu zagrejte na 150 stepeni. Obložite 2 pleha papirom za pečenje.

4. Masu od badema sipajte u špric s većim otvorom. Istisnite oko 60 tufnica na plehove. 

5. Pecite 25 minuta. Izvadite i ohladite. 

6. Preostalu čokoladu otopite na pari i prohladite. Puter penasto umutite i dodajte 80 g šećera u prahu i 2 kašike kafe. Sipajte u otopljenu čokoladu. 

7. Po dva kolačića namažite kremom od kafe i sastavite ih. Preostali krem sipajte u kesu za zamrzivac i isecite mali vrh. Iz kese sipajte fil po kolačima. Gotove kolače čuvajte u frižideru.