1. Mleveni keks pomešajte sa puterom i napravite koru u kalupu za kolače. Stavite koru u frižider da se hladi oko 30 minuta.
2. Otopite belu čokoladu na pari ili u mikrotalsanoj rerni.
3. odvojite nekoliko jagoda sa strane za kasnije ukrašavanje. Ostatak jagoda izmiksujte u blenderu ili ispasirajte viljuškom.
4. U posudi pomešajte pasirane jagode, slatku pavlaku i sir. Sve dobro promešajte, a zatim umešajte i belu čokoladu.
5. Smesu sipajte preko kore, ukrasite preostalim jagodama i tortu stavite u frižider da se hladi preko noći.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus