Ona ima 42 godine i voli da se hrani zdravo, mada je pre nekoliko dana izjavila kako su za savršeno opuštanje nekada neophodni pica, cigareta i martini ili čaša crnog vina.
"Kada rešim da se 'očistim' od nezdrave hrane, uglavnom jedem barenu ribu i povrće", kaže glumica koja je objavila kuvar za vegetarijance.
Glumica kaže da obožava praznike, najviše joj prija kada je društvu ljudi koje voli i da joj je to bitnije od mesta na kojem je, da li je u gradu ili na selu.
"Pokloni su iznenađenje i umem dobro da ih krijem", kaže glumica i dodaje da ne spada u one koji donese novogodišnje odluke, već se trudi da svaki dan tokom godine bude ono što želi.
"Osećam se loše ako nešto obećam sebi, a to onda ne ispunim."
Pogledajte i 8 dijeta pomoću kojih su smršali poznati
Što se ishrane tiče, kaže da nije teško hraniti se zdravo, samo treba malo da razmišljamo: "Nemojte jesti stihijski i prvo što vam je pri ruci", kaže Gvinet i daje recept za supu od pečene šargarepe.
Sastojci:
- 6 do 8 šargarepa srednje veličine, očišćene i iseckane na kockice
- 6 šolja pileće supe (od supe u kocki)
- komad đumbira, oljuštenog
- manja glavica sitno iseckanog crnog luka
- dva cela čena belog luka
- kašika maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
Pola količine šargarepe stavite u pleh, posolite i pobiberite, poprskajte maslinovim uljem i pecite na najjačoj temperaturi oko 20 minuta. Za to vreme, u dubljoj šerpi, đumbir kuvajte u supi dok ne provri, dodajte luk i smanjite vatru. Neka krčka dok luk ne omekša. Dodajte preostalu količinu šargarepe i kuvajte još pet minuta dok povrće blago ne omekša, ali nikako skroz. Sve sipajte u blender, dodajte i pečenu šargarepu, so, biber, ulje i sve izmiksajte dok ne dobijete glatku čorbu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: mondo.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus