Ovo je najlakša torta za pripremu koja uspeva čak i početnicima. Nema kuvanja fila, samo se umute sastojci, a umesto kore koriste se piškote, koje sada možete da napravite i kod kuće. Obradujte ukućane ukusnom poslasticom koja se topi pri svakom zalogaju. Ako vam je malo čoklade u receptu, uvek možete da je prelijte čokoladnom glazurom

Sastojci:

  • 300 g piškota 
  • 300 ml mleka 

Za fil:

  • 500 g slatke pavlake 
  • 500 ml mleka
  • 200 g šećera u prahu 
  • 80 g pudinga od vanile (bez kuvanja)
  • 100 g nutele

Priprema:

Umočite piškote u mleko i poređajte u kalup. Pomešajte slatku pavlaku, mleko, šećer u prahu i puding od vanile, pa umutite. Sipajte polovinu fila preko keksa i stavite u frižider na sat vremena. Preko sipajte nutelu koju ste malo istopili. Sipajte drugu polovinu fila i poravnajte. Poređajte presotali keks preko. 

Izvor: Stvar ukusa