1. Zagrejte rernu na 200 stepeni.
2. Odvojite belanca od žumanaca. Ulupajte čvrst sneg od belanaca s malo soli.
3. U drugoj posudi kremasto umutite žumanca sa 125 g šećera i dve kašike vanilin-šećera. Uspite sneg od belanaca i brašno pomešano sa kakaom, pa oprezno promešajte. Smesu razmažite na pleh obložen papirom za pečenje i pecite 12 minuta. Pečeni biskvit stavite na krpu posutu šećerom, odlepite papir i urolajte zajedno s krpom.
4. Umutite svež sir s preostalih 75 g šećera i druge dve kašike vanilin-šećera. Dodajte slatku pavlaku umućenu sa učvršćivačem.
5. Ohlađeni biskvit odmotajte i premažite sa tri četvrtine krema, pa na jedan kraj poređajte banane koje ste prethodno prelili limunovim sokom. Urolajte biskvit i premažite ostatkom krema. Pospite čokoladnim mrvicama ili bademom.