1. U činiju za mućenje prvo sjediniti suve sastojke ( brašno, šečer, kokos, prašak za pecivo i vanilin šećer) pa sve dobro izmešati žicom za mućenje. Potom dodati mleko i ulje i sve dobro sjediniti.
2. Smesu sipati u nauljen i brašnom posut pleh i peći na 180 stepeni 35 - 40 minuta.
3. Glazura: Izlomiti čokoladu, preliti je s dve kašike ulja i otopiti.
4. Gotov kolač preliti glazurom i ostaviti da se ohladi. Posuti po želji kokosom, seći i služiti.
KUVAR – FINO, A JEFTINO - Zbirka recepta po kojima možete da pripremite ukusna jela čak i ako ste početnik uz savete vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir svakog četvrtka.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus