Nikad prostije, samo umutite sastojke i izlijte u pleh. Za pripremu vam ne treba ni 5 minuta, jedino što se peče malo duže. Ako želite možete da je poslužite sa džemom ili nutelom, a ako ste ljubitelj slatkog doručka ova torta je idealno rešenje. Šećer nije obavezan, njega dodajte ako želite.
Sastojci:
- 300 g jogurta
- 30 g šećera
- 3 jajeta
- 30 g kukuruznog skroba
Priprema:
Jogurt, jaja, šećer i skrob umutite, a kalup prečnika 16 cm malo nauljite. Zatim izgužvajte pek papir, pa ga stavite u kalup, ali ostavite da viri. Sipajte smesu i pecite na 180°C oko 50-60 minuta. Ohladite je u frižideru 2 sata.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus