1. Umutiti 3 kore od 4 jaja i 4 kašike šećera i 4 kašike brašna. Sipati u pleh koji ste obložili pek papirom. Svaku koru peći 15 min na 200 stepeni C. Kore ostaviti da se hlade.


Sastojci:

12 jaja

15 kašika šećera

12 kašika brašna

1 kg banana

1/2 kg zrelih breskvi

1 l mleka

4 pudinga od vanile

250 gr margarina

1/2 l slatke pavlake

2. Banane iseći na polovine po dužini i poprskati malo limunom da ne pocrne. Ostaviti samo tri cele.

3. Skuvati puding u mleku sa 3 kašike šećera i ostaviti da se hladi. Povremeno mešati da se ne uhvati korica i da se ne zgrudva. U ohlađen puding dodati umućen margarin i 3 izmiksane banane i dobro izmešati u lepu glatku kremu. Slatku pavlaku dobro umutiti. Breskve iseći na tanje listiće. 

Slaganje

Prvu koru premazati sa 1/3 umućenog krema a odozgo poređati presečene banane. Zatim staviti  1/3 umućene slatke pavlake pa drugu ispečenu koru. Preko toga krema pa isečene breskve i 2/3 umućena pavlaka. Na kraju staviti i poslednju koru koju ćete premazati  pavlakom i ukrasiti tortu po Vašoj želji

Izvor: Kod bake u gostima