Za 15-tak minuta napravite preukusan doručak koji će i deca obožavati. Hleb je hrskav, namaz na njemu se bukvalno topi u ustima. Sendviči se mogu jesti i topli i hladni.
Sastojci:
- nekoliko kriški starog hleba
- 1 jaje
- so, biber, origano
- 2 kašike kisele pavlake
- 80-100 g kačkavalja
- 40-50 g kulena (ili šunke)
Priprema:
Prvo uključite rerenu da se greje na 230 stepeni. Umutite jaje sa pavlakom, dodajte so, biber. Hleb isecite na tanke kriške. Gornju stranu hleba umočite u smesu od jaja. Tepsiju obložite papirom za pečenje. Poređajte kriške hleba. Preko stavite izrendan kačkavalj i kulen. Pecite 10-tak minuta. Preko pečenih sendviča pospite origano.
Izvor: Cooking.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus