Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENDVIČ SA KAJGANOM I TOPLJENIM SIROM: Za mućenje jaja sada koristite ovaj trik jer je lakše i brže

Ovako pripremljen sendvič niko neće moći da odbije, a bolji je i od prženica. Hleb je hrskav, a jaja sendviču daju mekoću. Najbolja stvar kod ovog sendviča su 2 vrste sira koji se tope u ustima.

 Hleb sa jajima i sirom bolje od prženica Izvor: Printscreen/YT/Nino's Home

Umesto prženica ili omleta za doručak ili večeru spremite prepečeni hleb sa jajima i topljenim sirom. Amerikanci često jedu ovaj specijalitet, a priprema je nikad prostija. Umesto miksera za mućenje jaja možete da koristite i kineske štapiće za jelo. A takođe, pročitajte naše recepte za domaći čedar sir i mocarelu, jer domaće je uvek ukusnije. 

Sastojci:

  • 2 jajeta
  • 1 kašika mleka
  • malo putera
  • 2 tost hleba
  • čedar sir
  • mocarela sir

Možda će vas zanimati

Priprema:

Umutite jaja i mleko, pa sipajte u tiganj u kojem ste prethodno istopili malo putera. Stavite hleb preko, jedno pored drugog. Kada se ispeče sa donje strane, okrenite, ali vodite računa da ostane cela kajgana. Kada se ispeče i donji deo, preklopite višak jaja preko hleba, pa stavite parče sira, i čedar i mocarelu. Preklopite sa drugim parčetom hleba, pa pecite dok se sir malo ne istopi. 

Izvor: Stvar ukusa 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Više na ovu temu

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti