Nikad lepši predlog za vikend doručak za koji vam ne treba puno vremena. Sve što treba da uradite je da pomešate sastojke i ispečete u tiganju. Poslužite sa jogurtom i svežim paradajzom za potpuni užitak. Ukusom može da parira i čuvenoj srpskoj gibanici, a lakše i brže se sprema.
Sastojci:
- 2 jajeta
- 250 ml mleka
- 160 g brašna
- 200 g mladog sira
- maslac
Priprema:
Umutite jaje, so, mleko. Dodajte iseckan sir i brašno, pa umutite da se sastojci sjedine. U tiganju zagrejte maslac, pa sipajte smesu. Pecite na srednjoj temperaturi, oko 8 minuta. Tanjir premazite maslacem, pa pomoću njega okrenite pitu na drugu stranu. Pecite jos 8 minuta, na srednjoj temperaturi. Pečeni pitu premežite maslacem.
Izvor: Cooking
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus