Sastojci:
- 230 g lisnatog testa
- 24 mini viršle
- 60 g senfa
- 1 jaje razmućeno sa kašikom vode
- 2 kašičice maka
- grančice ruzmarina (za dekoraciju)
- kečap, za serviranje
Recept za venac od rol viršli:
Kako biste napravili venac od rol viršli zagrejte rernu na 190° C. Veliki pleh obložite papirom za pečenje. Isecite trouglove iz linsnatog testa. Svaki trougao premažite senfom. Stavite mini viršle na deblji kraj svakog trougla i zarolajte.
Poređajte mini rol viršle jednu pored druge u krug na plehu. Trebalo bi da se dodiruju. Premažite jajetom i pospite solju i makom. Pecite 15 do 20 minuta, dok ne porumene. Ostavite da se ohlade najmanje 20 minuta.
Položite grančice ruzmarina oko unutrašnje strane venca mini rol viršli i stavite malu činiju napunjenu kečapom u centar. Uživajte! Možda ćete želeti da napravite i domaće mini rol viršle.
Pročitajte kako se pravi slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama
BONUS VIDEO
StvarUkusa
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.