Povrće iseckajte, dodajte meso isečeno na kockice, kupus isečen kao za salatu (sitno). Na kraju prelijte paradajz sosom i kuvajte na najmanjoj temperaturi oko 2,5 sata, s povremenim protresanjem lonca.
Sladak kupus u paradajz sosu
Ovo zdravo varivo može biti jednako ukusno ako se pripremi bez mesa.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus