1. Prokuvajte vodu i potopite oprane soja šnicle kojima je dodat lovorov list, oko sat vremena, da omekšaju. Dobro ih ocedite, operite hladnom vodom i ponovo ocedite, pa uvaljajte u izmešane začine.
2. Ostavite da odstoje 15 minuta, uvaljajte u brašno ili prezle i pržite na dobro zagrejanom ulju dok ne porumene.
3. Stavljajte ih na papirnatu salvetu da se višak ulja odstrani. Šnicle kombinujte s barenim povrćem i salatom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus