1. U maloj šerpi pomešajte čokoladu, kakao, i 1 dl mleka i mešajte na tihoj vatri dok se čokolada ne otopi.
2. Dodajte ostatak mleka i so i nastavite da mešajte.
3. Dodajte šećer, a kada čokolada postane gusta, sipajte je u šolju. Po želji, toplu čokoladu možete ukrasiti šlagom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus