1. Margarin otopite, važno je da nije skroz tečna već samo mekan. Zatim sve sastojke pomešajte.
2. Mešavinu nanesite preko vekne hleba. Ukoliko želite, možete odtraniti gornju koricu hleba pre nanošenja smese.
3. Hleb stavite na papir za pečenje i pecite oko 10 minuta na temperaturi od 220 C, dok površina ne poprimi braon boju.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus