Brza priprema, i ukusan i hrskav obrok je ono što čini ove štapiće od prženica tako neodoljivim!
Sastojci:
- kriške odstojalog hleba
- jaja
- musli
- mleko
- so
- ulje za prženje
Priprema:
Isecite kriške hleba na šire trake. Umutite jaja i dodajte malo mleka, posolite. Musli isitnite u blenderu.
Hleb umačite u jaja pa uvaljajte svaki štapić u musli. Pržite na vrućem ulju i vadite na kuhinjski ubrus da se ocedi višak masnoće.
Služite slane, sa sirom i kajmakom. Ili slatke, posute prah-šećerom i sa džemom.
Izvor: lepa i srećna
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus