Samo pomešate sastojke i pečete. Nikad brža večera.
Sastojci:
- 3 jaja
- pola šolje ulja
- šolja mleka
- malo jogurta
- jedna i po šolja brašna
- jedan prašak za pecivo
- pola kašičice soli
- 150g sira
- 150g šunke ili slanine
- 150g kiselih krastavčića
Priprema:
Umutiti jaja pa dodati sve ostale sastojke. Lepo izjednačiti pa izliti u podmazan pleh. Peći u zagrejanoj rerni na 250 stepeni dok ne porumeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus