Već smo napomenuli kako je dobro da u zamrzivaču imate zaleđeni bujon, jer kada vam je potreban u nekom receptu ne morate da gubite vreme na pravljenje. On se često dodaje u jela jer ima daje poseban šmek.
Sa ovako sočnim belim mesom možete da poslužite pirinač ili makarone. A ako želite posle obroka možete da napravite i ovaj brzi kolač sa 2 fila.
Sastojci:
- 500 g pilećeg filea
- 10 g putera
- 1 crni luk
- 100 ml plećeg bujon
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 1 čen belog luka
- origano
- peršun
Priprema:
Meso posolite i pobiberite, pa ispržite na malo ulja i putera. Izvadite iz tiganja, pa u isti stavite seckani crni luk, bujon i pavlaku za kuvanje. Kuvajte par minuta, pa vratite meso. Dodajte origano, seckani beli luk i peršun, pa krčkajte još par minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus