Belo meso nema ko ne voli, pritom je i zdravo, ali i dijetalno. Sada napravite piletinu na potpuno drugačiji način, sigurno će vam se dopasti. Izgleda kao pečenje i baš se lako pravi. Možete da je služite sa salatom ili pečenim krompirom.
Sastojci:
- mladi luk
- 600 g mlevenog pilećeg mesa
- 250 g sira
- 2 jajeta
- 3 kašike prezli
- 2 kašike parmezana
- začinska paprika, so, biber
Priprema:
U mleveno meso dodajte seckani mladi luk, jaja, sir, prezle, so i parmezan i sve dobro sjedinite. Zatim na pek papir stavite meso i napravite oblik hleba. Premažite sa maslinovim ulje, lepo nauljite. Pomešajte biber i začinsku papriku i pospite po mesu. Dobro zatvorite pek papir i stavite u tepsiju koju ste obložili alu folijom. Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C nekih 40 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus