Belo meso nema ko ne voli, pritom je i zdravo, ali i dijetalno. Sada napravite piletinu na potpuno drugačiji način, sigurno će vam se dopasti. Izgleda kao pečenje i baš se lako pravi. Možete da je služite sa salatom ili pečenim krompirom

Sastojci:

  • mladi luk
  • 600 g mlevenog pilećeg mesa
  • 250 g sira 
  • 2 jajeta
  • 3 kašike prezli 
  • 2 kašike parmezana 
  • začinska paprika, so, biber 

Priprema:

U mleveno meso dodajte seckani mladi luk, jaja, sir, prezle, so i parmezan i sve dobro sjedinite. Zatim na pek papir stavite meso i napravite oblik hleba. Premažite sa maslinovim ulje, lepo nauljite. Pomešajte biber i začinsku papriku i pospite po mesu. Dobro zatvorite pek papir i stavite u tepsiju koju ste obložili alu folijom. Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C nekih 40 minuta.