Ako vam treba brza večera, a ljubitelj ste testenina onda je ovo pravi izbor. Makarone u kremastom paradajz sosu sa pečurkama. Ukusno, a jednostavno jelo koje će vam se dopasti na prvi zalogaj. 

Ako ste ljubitelj italijanske kuhinje, onda vam predlažemo da napravite i lazanje. A kao ukusnu poslasticu posle ovako dobrog ručka poslužite čuvene italijanske kanole

Sastojci:

  • 300 g testenine po želji 
  • 250 g pečurki
  • 200 ml pavlake za kuvanje 
  • 100 g sira 
  • 500 ml paradajz soka
  • 1 čen belog luka

Priprema:

Skuvajte makarone, a dok se one kuvajte napravite sos. U tiganj sa maslinovim ulje stavite beli luk koji ste prepolovili na pola. Dodajte iseckane pečurke i dinstajte nekih 5 minuta. Zatim sipajte paradajz sos, pa kuvajte još 10 minuta, a nakon toga sipajte i pavlaku za kuvanje. Još kratko vreme kuvajte. Sipajte gotove makarone u sos, a zatim dodajte rendani sir i dobro promešajte.