Špagete su testnina koja se najlakše kombinuje i koju svi vole da jedu. Poznate su nam špagete karbonara i bolonjeze, a sada ih zapecite u tiganju sa kremastim sosom za potpuno novi ukus. Ako volite da eksperimentišete u kuhinji onda obavezno probajte i špagete mafine.
Italijani nisu samo poznati po fantastičnoj testenini nego i po predivnim desertima. Isprobajte tiramisu ili kanole.
Sastojci:
- špageti
- mocarela
- parmezam
- čajna kobasica
- 3 jajeta
- puter
Priprema:
Skuvajte špagete, a mocarelu i kobasicu isecite na kockice. Jaja umutite, posolite i pobiberite, pa dodajte seckanu kobasicu, mocarelu i parmezan. Sve dobro sjedinite. Istopite puter, pa stavite skuvane špagete. Zatim sipajte preko preliv, dobro sjedinite i pecite sa obe strane.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus