Ako volite omlet ili omlet sa povrćem sada ga podignite na viši nivo i napravite ga sa belim mesom. Ovako pripremljen možete jesti i za ručak uz salatu. A kako se pravi pročitajte u nastavku.
Sastojci:
- 5 jaja
- 500 g pilećih prsa
- 3 krompira
- 1 crni luk
- 2 šargarepe
- 1 paprika
- ulje
- so, biber
Priprema:
Narendajte svo povrće. Pileća prsa isecite na male komade. Pomešajte ih sa povrćem i pržite na malo vrelog ulja 15 minuta na laganoj vatri. Posolite i pobiberite.
Umutite jaja pa u tu posudu gde su jaja izručite smesu koju ste pržili. Dobro promešajte i vratite smesu u tiganj. Ostavite 4 minuta na laganoj vatri. Zatim okrenite omlet i pecite ga na drugoj strani isto vreme na istoj temperaturi.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus