Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REŠ KROMPIR U TIGANJU - TRIK SA ČAŠOM ZA KOJIM SU KUVARICE POLUDELE: Korica nikad nije bila lepše zapečena!

Ispecite krompir potpuno drugačije nego do sada, u čaši je trik.

 Kako se peče krompir Izvor: Printscreen/YT/Cookist wow

Krompir koji se kuva i peče u ljusci uvek je boljeg ukusa od onoga bez ljuske. Nakon kuvanja ga ispecite u tiganju, ali kako biste dobili zanimljiv oblik spljoštite ga čašom. Odličan je uz krmenadle, ili već neko meso po izboru. Ali dovoljan je i samo sos sa strane i američka kupus salata

Sastojci: 

  • 1,5 kg krompira
  • 30 g putera
  • 25 ml ulja 

Možda će vas zanimati

Priprema:

Krompir u ljusci dobro operite, pa ga skuvajte, ali ne treba skroz da omekša. Puter istopite i zagrejte ulje, pa stavite ceo krompir u tiganj.  Čašom spljoštite, pa pecite sa jedne i druge strane po 7 minuta. Posolite i pobiberite, pa gotov krompir začinite seckanim vlašcem. 

Pogledajte

00:59
Kreativan način da ispečete krompir
Izvor: instagram/cookistwow
Izvor: instagram/cookistwow

Izvor: Stvar ukusa 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti