Kada želite neki brz obrok paste su uvek dobro rešenje. Bilo da su sa belim, crvenim ili pesto sosom one su odlične kada nemate vremena za pripremu komplikovanih jela. Pripremite testeninu sa paradajz sosom i belim vinom i oduševite sve prisutne.
- Sastojci:
- 160 g testenine
- 1 crni luk
- maslinovo ulje
- 1 čen belog luka
- 30 ml belog vina
- 200 g paradajz pirea
- so, biber, bosiljak
- parmezan
- pola kašičice šećera
- 100 ml pavlake za kuvanje
Priprema:
Testeninu skuvajte.Na maslinovom ulju propržite seckan crni i beli luk. Dodajte belo vino pa dinstajte. Zatim ubacite paradajz pire i začinite. Na kraju umešajte pavlaku i dodajte oceđenu testeninu.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom