Za samo nekoliko minuta, napravite ukusan obrok za svoju porodicu! Pica je svima omiljena brza hrana, ali sada isprobajte zdraviju varijantu. Brže se pravi od originalne verzije jer nema testa. Podloga je od kupusa i jaja, a nadev možete birati i sami.
- Sastojci:
- 1 kupus
- so
- 1 paradajz
- 3 jajeta
- malo zelenog luka
- 1 konzerva tunjevine
- ulje
- 3 čena belog luka
- kečap
- kačkavalj
Priprema:
Kupus isecite kao za salatu, stavite u činiju i posolite. Udrugoj činiji pomešajte jedno jaje, tunjevinu, seckan mladi luk. U tiganju na ulju propržite seckan paradajz i beli luk. Dodajte i malo kečapa, promešajte. izlijte i smesu sa tunjevinom. Dinstajte par minuta uz stalno mešanje. Sklonite sa ringle i smesu prebacite u tanjir. U novoj činiji razbijte preostala dva jajeta, posolite malo i stavite u zagrejan tiganj. Preko poređajte kupus, poklopite i pržite par minuta. Potom rasporedite preko smesu od tunjevine i rendan sir. poklopite i neka se prži još nekoliko minuta da se sir otopi.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Cepkana svinjetina u roštilj sosu, ručak za prave gurmane
Prijavite se za „Lepa&Srećna“ konferenciju „Zdravlje žena Srbije“! Saznajte sve o prevenciji i lečenju raka dojke
Recept za jednostavnu pitu od heljde sa sirom i kajmakom