Za samo nekoliko minuta, napravite ukusan obrok za svoju porodicu! Pica je svima omiljena brza hrana, ali sada isprobajte zdraviju varijantu. Brže se pravi od originalne verzije jer nema testa. Podloga je od kupusa i jaja, a nadev možete birati i sami.
- Sastojci:
- 1 kupus
- so
- 1 paradajz
- 3 jajeta
- malo zelenog luka
- 1 konzerva tunjevine
- ulje
- 3 čena belog luka
- kečap
- kačkavalj
Priprema:
Kupus isecite kao za salatu, stavite u činiju i posolite. Udrugoj činiji pomešajte jedno jaje, tunjevinu, seckan mladi luk. U tiganju na ulju propržite seckan paradajz i beli luk. Dodajte i malo kečapa, promešajte. izlijte i smesu sa tunjevinom. Dinstajte par minuta uz stalno mešanje. Sklonite sa ringle i smesu prebacite u tanjir. U novoj činiji razbijte preostala dva jajeta, posolite malo i stavite u zagrejan tiganj. Preko poređajte kupus, poklopite i pržite par minuta. Potom rasporedite preko smesu od tunjevine i rendan sir. poklopite i neka se prži još nekoliko minuta da se sir otopi.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus