1. U manju šerpu, dodajte ½ šolje vode i 2 kašike meda i pustite da proključa. Mešajte dok se med ne rastvori.
2. Stavite lubenicu u blender i mutite dok ne postane glatka smesa. Procedite lubenicu dok ne dobijete čist sok od lubenice.
3. Pomešajte sirup koji ste prethodno napravili sa 3 šolje vode i sokom od limuna. Napunite čašu ledom, dodajte sok lubenice i zatim dopunite čašu limunadom.
4. Blago promešajte pre serviranja. Ukrasite kriškama limuna i listićima nane.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus