Paštetu ili namaz od oraha možete da koristite na više načina. Za doručak ili večeru namažite na hleb ili kroasan. Takođe, možete da filujete tortu tako što ćete premazati patišpanj ili biskvit, a preko čokoladnom glazurom prelijte. Možete i da punite korpice od testa za fenomenalno predjelo koje se pojede u jednom zalogaju i koje će ulepšati svaku slavsku trpezu.
Sastojci:
- 60 g oraha
- 200 g krem sira
- 1 kašičica sirupa od urme ili meda
Priprema:
U blender stavite orahe, krem sir i med. Dobro sjedinite i vaš namaz je gotov.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus