Ovaj izuzetno ukusan namaz brzo se sprema,a sjajan je za doručak uz svež domaći hleb ili kifle. Što je najvažnije u njemu nema veštačkih konzervansa i aditiva kao u kupovnim paštetama. Izuzetno je htanljiva, a sigurno će je i deca obožavati.
Sastojci:
- 5 tvrdo kuvanih jaja
- 150 g slanine
- 6 kiselih krastavaca
- 1 kašika pavlake
- svež peršun
Priprema:
Slaninicu i krastavčiće isecite na sitne kocke, pa ih ubacite u blender. Dodajte oljuštena tvrdo kuvana jaja i pavlaku, pa sve dobro sameljite u blenderu. Na svež ili prepečen hleb namažite paštetu, ukrasite je iseckanim listovima svežeg peršuna ili vlašca i služite uz jogurt.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus