1. Izdinstati jednu glavicu crnog luka na malo ulja, dodati naseckanu šargarepicu.
2. Naseckati oko 1/2 kg krompira na kockice, dodati dinstanom povrću, naliti vodom da ogrezne i začiniti kašikom vegete i biberom.
3. Kada je krompir skoro kuvan naliti 1/2 litre domaćeg kuvanog paradajza i sačekati da provri, a zatim za svakog uliti po jedno jaje direktno u lonac. Posle desetak minuta, kad jaja isplivaju, isključiti i ručak je gotov.
4. Po želji poslužiti sa kašikom pavlake. Ponekad nije loše naseckati i malo kobasice u čorbu dok se kuva, da malo zamiriše!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Moja kuhinjica
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom