Zdrava čorba od rukole upotpuniće svaki ručak.
Sastojci:
- 1 l bistre povrćne supe
- 1 jaje
- 250 g rukole
- praziluk po želji
- 1 čaša kisele pavlake
- gustin
- so, biber
- maslac
Priprema:
1. U tiganju na maslacu prodinstajte luk i dodajte supu dok ne provri, a zatim ostavite da se kuva još neko vreme.
2. Umutite jaje u pavlaci i dodajte malo gustina i zatim izblendiranu rukolu. Sve to sipajte u supu i pomešajte.
3. Služite toplo uz tostiran hleb.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem