Neobična čorba koja se peče u rerni malo gušće strukture odličan je izbor za večeru. Nije vam potrebno puno sastojka, samo bujon od povrća i jaje. Po želji možete da dodate parmezan ili neki drugi sir, kao i peršun. Kada jednom probate, pravićete stalno.
Sastojci:
- 1 jaje
- 125 ml bujona od povrća
- parmezan
- peršun
Priprema:
Umutite jaje, pa dodajte bujon i nastavite da mutite. Sipajte u 2 posudice smesu, pa stavite u veću tepsiju. Pospite parmezanom i biberom. Sipajte vodu u veliku tepsiju i pecite na 200°C oko 10-12 minuta. Ukrasite seckanim peršunom.
Izvor: Stvar ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom