Stavite navedene sastojke za presolac da proključaju, pa obarite paprike. Pojedinačno svaku papriku uvaljajte u smesu od ulja, esencije, soli, šećera, konzervansa, seckanog belog luka, rena i peršunovog lišća. Slažite u tegle jako pritiskajući. Zalijte sokom po potrebi, povežite i ostavite na hladnom mestu.
Barene paprike (turšija)
Izvrsna zimnica koja će biti odličan prilog pikantnim jelima.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus