Koju god tehniku da primenjujete kod pravljenja domaćih sladoleda važno je da znate da ne možete da pogrešite – šta god da stavite u bazu, bilo da je reč o voćnim ili čokoladnim i karamelizovanim ukusima, sve dok sladoled odmah potom pripreme stavite u odgovarajuću posudu, pa u zamrzivač, ukusi će ostati nepromenjeni, autentični i baš onakvi kakve vi želite.
Sezonsko voće, prelivi i ekstrakti vanile, orah, kokos, keks ili drugi sastojci konačno mogu postati deo vaše omiljene letnje poslastice.
Probudite kreativnost u sebi i započnite proces rashlađivanja na vreme!
Pogledajte naše predloge domaćih sladoleda.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Jednostavan za pripremu, bogatog ukusa - da vas osveži i zasladi.
Osim što je potrebno izdvojiti samo desetak minuta za pripremu ovog sladoleda, pri tome ćete upotrebiti samo tri sastojka.
Napravite brzo i lako najukusniji domaći sladoled.
Pogledajte jednostavne recepte koji će oduševiti sve ljubitelje omiljene letnje poslastice.
Kremasti ukus sladoleda od lešnika i meda osvojiće vaše srce.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom