Ona torta se veoma lako pravi da će biti veoma čest gost na vašoj trpezi.
Sastojci:
500 ml slatke pavlake
250 ml kondenzovanog mleka (jedna konzerva od 397 grama)
četiri čokoladne bananice (ili više, po želji)
keks za podlogu (najbolje je da koristite čokoladni keks)
Priprema:
Sjediniti slatku pavlaku i kondenzovano mleko i umutiti u čvrst krem.
Pogledajte i Brza torta sa bananama i keksom
Dodati seckane čokoladne bananice, izmešati i rasporediti krem sa keksom u kalup prečnika 20 cm.
Keks po potrebi natopiti sa tri do četiri kašike mleka.
Ostaviti u frižideru (najbolje da prenoći) pa skinuti obruč.
Ukrasiti rendanom čokoladom (po želji).
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom