Ona torta se veoma lako pravi da će biti veoma čest gost na vašoj trpezi.

Sastojci:

500 ml slatke pavlake

250 ml kondenzovanog mleka (jedna konzerva od 397 grama)

četiri čokoladne bananice (ili više, po želji)

keks za podlogu (najbolje je da koristite čokoladni keks)

Priprema:

Sjediniti slatku pavlaku i kondenzovano mleko i umutiti u čvrst krem.

Pogledajte i Brza torta sa bananama i keksom

Dodati seckane čokoladne bananice, izmešati i rasporediti krem sa keksom u kalup prečnika 20 cm.

Keks po potrebi natopiti sa tri do četiri kašike mleka.

Ostaviti u frižideru (najbolje da prenoći) pa skinuti obruč.

Ukrasiti rendanom čokoladom (po želji).

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa