Ako želite da pripremite grickalice koje su veoma ukusne, ne goje i brzo se spremaju, evo jednog odličnog recepta.
Potrebno vam je:
2 šolje sirovih semenki bundeve
1,5 kašiku ulja
pola kašičice soli
1/4 kašičice belog luka u prahu
2 kašičice vorčester sosa
Pogledajte i 5 dobrih razloga da jedete semenke bundeve
Rernu zagrejte na 135 stepeni. Pomešajte ulje, so, vorčester sos i beli luk u prahu i sve dobro promešajte. Dodajte začinima semenke i dobro izmešajte, a zatim ostavite da odstoje 10 minuta.
Začinjene semenke stavite u pleh za pečenje i rasporedite taklo da budu samo u jednom sloju.
Pecite semenke u zagrejanoj rerni oko sat vremena, povremeno mešajući.
Pogledajte i Seme bundeve za bolju koncentraciju
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: allrecipes.com
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem