Palačinke su omiljeni slatkiš mnogih, posebne dece, i mogu se pripremati na razne načine. Takođe, mogu se filovati i slatkim i slanim punjenjem, a mogu se zapeći i u rerni. Ono što je zajedničko za sve specijalitete sa palačinkama jeste to što se one moraju poslužiti umotane.
Osnovno pravilo je da fil ne izađe, ali savijanje i motanje palačinaka može da ima i jako dekorativnu ulogu. Pogledajte šest načina motanja palačinaka, pa možda i vi budete kreativniji naredni put kada ih budete pripremali.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus