Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA ISPOHUJEM SAVRŠENO HRSKAVO MESO: Zaboravite na brašno, a posle jaja umočite u domaće prezle koje ste začinili

Isprobajte i ovaj način pohovanja ako želite savršeno hrskavo meso.

 Pohovano belo meso Izvor: Printscreen/TikTok/thefeedfeed

Da li neko može da odoli pohovanom mesu? Još kada se posluži uz pomfrit, pa ne postoji bolji ručak, ovaj čak ni deca ne odbijaju. Povhovano belo je nezdravije od grilovanog ili kuvanog, ali je ukus neuporedivo bolji. Jedina mana je što se prži u dosta ulja, ali ako pokušate da koristite zdraviju verziju ulja ili ispečete u rerni, dobićete savršeno ukusan obrok koji je koliko toliko zdrav.

Možda će vas zanimati

Ako povremeno pojedete nešto pohovano, to nije greh, jer s vremena na vreme svima prija. Pomoću jednostavnog trika ispohujte gurmanske šnicle koje su toliko sočne da ne postoji osoba koja će ih odbiti. 

Prvo što treba da uradite je da meso isečete na tanje šnicle, pa da ih izlupate čekićem. Umočite ih u umućena jaja, a zatim i u prezle koje ste sami napravili. 

Isecite 2-3 parčeta hleba, pa ih usitnite u blenderu, ali ne da budu sitne mrvice. Zatim ih začinite belim lukom u prahu i seckanim svežim peršunom. 

Posle jaja meso uvaljajte u prezle i ispohujte. Korica će biti duplo hrskavija, zbog krupanih deliova hleba, a začini je čine aromatičnijom. 

Pogledajte

00:38
Kako da ispohujete savršeno hrskavo meso
Izvor: TikTok/ thefeedfeed
Izvor: TikTok/ thefeedfeed

Izvor: Stvar ukusa 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti